4 ingrediente care te vor ajuta să obții rapid un abdomen plat

Din păcate încă nu s-a inventat o pastilă magică pe cae să o luați și care să vă ajute să slăbiți 30 de kilograme într-o săptămână fără a vă compromite sănătatea. Însă, noi am dori să împărtășim o rețetă pentru o băutură delicioasă și sănătoasă, care vă va ajuta să pierdeți în greutate mai repede decât ați face-o fără ea.

Vei avea nevoie:

1 tulpină de țelină
1 castravete de dimensiuni medii
1 legătură de pătrunjel
3 bucăți de ananas proaspăt
Spălați bine legumele și îndepărtați coaja ananasului. Amestecă-le pe toate în blender. Nu adăugați zahăr sau alți îndulcitori.

Ar trebui să beți sucul de ananas și legume în maxim 15 minute de la preparare, astfel încât să nu-și piardă proprietățile. Cel mai bine ar fi să îl consumi dimineața.

Dacă această băutură este combinată cu sportul și o dietă sănătoasă, veți vedea rezultatele într-o săptămână – burta dvs. va deveni vizibil mai plată.

Deci care este secretul acestui suc?

  1. Țelina este o legumă cu conținut scăzut de calorii, conținând doar 16 kcal la 100 g. Fibrele alimentare pe care le conține se umflă în interiorul stomacului, făcându-vă să vă simțiți sătul. Un studiu a arătat că o creștere a fibrelor în dieta dvs. este o componentă esențială a unui regim de slăbire.
  2. Castraveții, la fel ca și țelina, conțin multe fibre și sunt aproape lipsiți de calorii. 95% dintr-un castravete este apă, așa că te ajută să bei esențialul tău 2 L de lichid, recomandat de specialiștii în nutriție tuturor celor care vor să se mențină în formă.
  3. Pătrunjelul conține o mulțime de fibre (3,3 g la 100 g – pentru a compara, aceeași cantitate de castraveți și țelină conține doar 0,5 g și 1,6 g). De asemenea, pătrunjelul are un ușor efect diuretic natural.
  4. Ananasul– 100 g de ananas conțin 1 g de fibre nesolubile, în timp ce valoarea sa energetică este de aproximativ 50 kcal. Fructul este dulce, deci îmbunătățește și gustul băuturii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *