Fast & Furios 9 A apărut trailerul filmului

Veste bună pentru fanii seriei „Fast & Furios”. Trailerul celui de-al nouălea film a fost lansat. Actori de marcă fac și de această dată parte din distribuție, Vin Diesel se întoarce în rolul lui Dom.

„Fast & Furios 9” va fi lansat pe 25 iunie 2021. Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Amber Sienna, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster sunt actorii care fac parte din distribuție. Filmul e în regia lui Justin Lin.

Pentru iubitorii seriei, pentru cei care nu mai au răbdare, a fost lansat deja trailerul, pe 14 aprilie. Clipul de aproximativ trei minute îl are în prim-plan pe Vin Diesel întorcându-se în rolul lui Dom. Acesta stă față în față cu Jakob, fratele lui mai mic, personaj interpretat de John Cena. „Spui mereu «Nu întoarce niciodată spatele familiei», dar mi-ai întors spatele”, îi spune Jakob lui Dom în noul teaser dramatic.

Fast and Furious” sẽ kết thúc ở phần phim thứ 10? - Cuồng phim

Acțiunea peliculei se concentrează asupra lui Dom Toretto și asupra familiei lui, soția Letty și fiul Brian. O amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Acesta se reunește cu prietenii săi, cu echipajul său, pentru a opri un complot pus la cale chiar de fratele abandonat. Jakob, interpretat de John Cena, e cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care echipa lui Dom l-a întâlnit vreodată.

Doanh thu ''Fast & Furious 9' tụt giảm tại Trung Quốc

Inițial, „Fast & Furious 9” urma să fie lansat în luna mai 2021. În urmă cu un an, Vin Diesel, actorul principal al seriei, făcea declarații pe marginea acestui subiect. Acesta are și un interes financiar semnificativ în film, având în vedere că se numără printre producători. „Simțim toată dragostea și anticiparea pentru următorul capitol din saga noastră. De aceea e cu atât mai dificil să vă anunțăm că suntem nevoiți să mutăm data lansării filmului. A devenit clar că nu va fi posibil pentru toți fanii din lume să vadă filmul în luna mai. Deși știm că este o dezamăgire, decizia a fost luată având în gând siguranța tuturor”, spunea actorul în mai 2020.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *